cyklar, skola, vår och skogar

2011-02-15, 13:39:38 / Kategori: Allmänt



Fasen! De gamla spinningcyklarna var redan sålda till en annan förening och fyra stycken är numera stående uppe på gymmet. Nåväl, det ser ut som att jag kommer få ta ett och annat spinningpass utanför spinningsalen om det ska bli på de traditionella cyklarna! Men det är ingen som helst fara, det kan nog bli en hel del, ett plus är ju att JAG bestämmer musiken som ska strömmar genom hörlurarna och JAG bestämmer passets uppbyggnad. Kanske inte var så tokigt detta, det finns väl en mening med allt så att säga.
Dagen bjuder på plugg, det vill säga ingen träning tyvärr. Jag har än inte riktigt lärt mig att koppla bort pluggstressen om jag bestämmer mig för att träna strax innan ett prov, riktigt surt, för då blir det bara pannkaka av hela passet!

Igår pratade jag ju om ett par distanskurser över sommaren, jag upptäckte att det även finns kurser att läsa året runt, kursstart varje måndag. Jag funderar på att hoppa av två påbörjade kurser som jag helt ärligt inte får ut något som helst utav (bland annat Webbdesign) och istället hoppa på två nya distanskurser utav detsamma poängvärde som till exempel socialpsykiatri och en kurs till. -Två kurser som trots allt mer eller mindre går att koppla till mitt framtida yrke. Ja vi får väl se, jag förlorar iallafall inget på detta, snarare tvärtom, jag byter helt enkelt bara ut två kurser mot två nya, bättre. Typiskt att jag inte upptäckte detta förrän igår, kanske inte så konstigt då Komvux inte skyltar om dessa möjligheterna någonstans!




-Detta saknar jag så himla mycket nu, Vår!
Bilder från förra våren


 Bell få syn på Kanadagässen uppe vid sjön kort innan hon störtdyker mot dem

 

Små klumpiga tassar på en blöt brygga.
Fredrik och Bell på bryggan efter en härlig regnskur


En betydligt soligare dag.
Mys bland vitsipporna


Det är mycket som föds och vaknar till liv under våren, inte bara knoppar och blommor.



Jag vet vart jag vill vara då naturen åter igen vaknar till liv! Hemma i skogen




LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?