Spinning intensiv

2011-01-31, 21:06:43 / Kategori: Kondition


-Ännu ett spinningpass intensiv avklarat!
Riktigt skönt, ny termin och nytt passupplägg. Jag skulle nästan vilja säga att terminens nya pass är snäppet tuffare än förra? Jodå, hjulet var också varmare än vanligt. Jag har någon liten form utav lätt tvångstanke efter varje spinningpass och det är att känna på min cykels hjul för att se om det är tillräckligt varmt, gärna jämföra med grannens cykel då chansen ges och denne tittar bort! 
En litet triggande påhitt som gärna gör att man tar i lite extra. Kul!


 
Lite påfyllnad efter ett grymt svettigt pass!
"Coockies and cream", av märket "100% Whey Gold Standard" - rekommenderas inte! Smaken är inte det centrala då det kommer till proteinpulver, utan dess verkan, men det är tråkigt att behöva hålla för näsan varje gång man ska dricka bara för att smaken ska bli mildare. Men äh, den skall drickas upp.
Nästan gång blir det ett säkert kort, "Whey pro", smakar som riktig milkshake och minst lika effektiv.


Vi slår på stort.. .

2011-01-31, 15:20:10 / Kategori: Allmänt


Det är väl bara att sätta igång direkt och jag starta min nya hälsoblogg med ett väldigt icke hälsorelaterat inlägg..!
Men jag måste bara berätta!
För ett litet tag sedan skrev jag ut massor med bilder som jag själv tagit och skickade iväg på lite olika håll via posten. Till både mamma och pappa, Joels mamma och mormor och morfar och ett par till. Mamma blev så otroligt glad och sa att jag minsann också skulle få en överraskning på posten någon gång nästa vecka. Det va ju kul, tyckte jag. Det blev helg och lite bortglömt men så idag damp det ner ett paket i brevinkastet!




-Inramat toapapper!

Haha! Utav någon konstig anledning så kom mamma över denna lilla lappen förra våren då jag reste ner till Karlskrona själv med Bell och Joel och Amos blev själva kvar i Gävle. Då hade jag gjort mig en matlåda och Joel hade smusslat ner denna lilla lappen bland mackorna. Joel såg mest förskräckt ut när jag visade vad jag fått på posten! Men efter en liten återberättelse så skrattade han högt!
Det va en liten rolig "överraskning", jag kliade mig också i huvudet först och undrade varför Joel skulle posta paket till mig via mamma!?

Tänka sig att den tyckte hon va så söt att hon till och med sparade!


Den nya hälsobloggen?

2011-01-31, 12:24:54 / Kategori: Allmänt


Ännu en nykläckt liten blogg i detta fullkomligt oändliga hav av bloggar! Denna gång en blogg skriven och gjord utav mig. Egentligen har jag redan en kort lite presentation om mig själv i sidkolumnen men jag skulle kunna utveckla mig lite grann.
-Jag bor som sagt i Gävle och här har jag snart bott i rätt så exakt ett år. Ursprungligen kommer jag från Karlskrona i Blekinge, bortsett från saknaden efter min egna familj och även min sambos så är min flytt till Gävle något utav det bästa jag gjort! Hur uppe trivs vi som bara den! För tillfället läser jag till ett par ämnen på Komvux för särskild behörighet till Beteendevetenskapliga programmet som jag planerar att läsa på Mittuniveristetet fast på distans. I stora drag är mitt mål att efter denna utbildning och något år arbete tillslut läsa vidare till psykoterapeut.
Då jag inte pluggar tycker jag om att lägga tid på träning och underhållning av min kropp i många olika former! Måste jag välja så föredrar jag konditionsträning framför styrketräning, men då jag inte behöver välja så föredrar jag att blanda dessa olika träningsformer för bästa resultatet. Man har ju hört att det alltid varit bra att vara duktig på mycket!
Så kallad "Vardagsmotion" blir det mycket av också då vi har två stora hundar som kräver sina timmar varje dag. Vi har en liten (stor) grandis-tik vid namn Bell som är strax över 1 år nu, den andra fyrbenta är lille Amos som är en flatte-hane på cirka 3 år. Dagarna är också fyllda utav en hel del matlagning och näringslära, läsning utav olika böcker, (främst fakta böcker) fotografering och lite andra former utav kreativitetsrelaterade sysslor. Jag är intresserad utav mycket, men min blogg kommer främst att handla om Kost och Motion då jag anser att en god och hälsosam relation till detta är grunden till friskt och lyckligt liv då ens levnadsvanor indirekt styr många andra områden i ens liv, vare sig man vill eller inte, eller ens vet om det! Så i denna bloggen kommer ni kunna följa mig och min aktiva livsstil och strävan efter ett så hälsosamt sådant som bara möjligt! Hoppas ni hakar på!


Jag är även en sann skogsälskare!
Amos & Bell


-

2011-01-31, 12:22:15 / Kategori: Allmänt
Följ min blogg med bloglovin